Ochrana osobních údajů

Níže naleznete informace, jaké osobní údaje v rámci naší činnosti u kupujících evidujeme. Všechny obdržené údaje a informace jsou zabezpečené. Poskytnutí osobních údajů a jejich ochrana se rovněž řídí zákonem č. 101/2000 Sb.

K čemu, proč a jaké údaje shromažďujeme?

Botník.cz, s.r.o. shromažďuje tyto údaje: jméno, příjmení, doručovací adresu, telefonický kontakt, email a heslo pro přihlášení do systému včetně dalších údajů, které můžeme označit obecně také jako údaje adresní, identifikační a popisné.

Údaje shromažďujeme pro účely: uzavírání kupních smluv (provádění objednávek), pro vrácení a výměnu zboží, pro reklamace, za účelem hodnocení zboží a psaní příspěvků na blogu, pro věrnostní a partnerské programy a pro všechny činnosti související s provozováním našeho on-line obchodu a s prodejem zboží, včetně dodání zboží kupujícímu prostřednictvím kurýrní služby.

Hlavním důvodem a odpovědí na to, proč tyto údaje shromažďujeme je vaše spokojenost a co nejlepší fungování našeho obchodu.

Kupující tímto ve výše uvedeném smyslu souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a s jejich shromažďováním ze strany společnosti Botník.cz, s.r.o. Údaje, které kupující při registraci nebo při objednávání zboží uvádí je povinen sdělovat pravdivě a správně, všechny údaje musí být aktuálně platné.

Kupující, který se registruje, se zavazuje, že uchová a nesdělí přihlašovací údaje a heslo do svého uživatelského účtu třetí osobě.

NAKLÁDÁNÍ S COOKIES

Co jsou to cookies? Zjednodušeně řečeno, jedná se o malá množství dat, která jsou zasílána naším serverem do vašeho prohlížeče. Systém ukládání cookies umožňuje poté na základě vámi dříve navštívených stránek a na základě vámi uložených preferencí a nastavení, našemu systému přizpůsobovat uživatelsky prostředí celého eshopu tak, aby pro vás bylo další nakupování co nejjednodušší a nejpříjemnější.

Soubory cookies nesbírají a neukládají ve vašem počítači žádné informace, které by mohly mít charakter osobních údajů. Nemusíte se proto obávat, sběr dat pomocí cookies je užitečný.

Většina internetových stránek na celém světě cookies využívá. Jedná se o standardní způsob, jak návštěvníkům uživatelsky zpříjemnit prohlížení a přizpůsobit stránky na které se opakovaně vrací.

Všechny nejčastěji používané prohlížeče s cookies pracují. Pokud byste však nechtěli cookies využívat, můžete je v prohlížeči zakázat nebo jejich historii smazat. V tomto případě ale nebudete moci využívat všechny funkce a s tím spojené výhody, které vám náš eshop nabízí.

Pokud má váš prohlížeč cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že s jejich využíváním mezi naším serverem, eshopem a vaším prohlížečem souhlasíte.

Pokud budete mít k výše uvedenému tématu jakékoli dotazy, obraťte se na nás na: info@botnik.cz